Veelgestelde vragen

Hieronder vind u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of beantwoord het uw vraag niet geheel, dan kunt u contact met ons opnemen.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Staat uw vraag niet op deze pagina? Dan kunt u ons een email sturen met uw vraag of u kunt gebruik maken van het contact formulier.

Hoe moet ik mijn hosting/domein opzeggen?

U kunt uw hosting of domein simpelweg opzeggen door uiterlijk 1 maand voor de verloop datum schriftelijk (per brief, whatsapp of email) uw opzegging kenbaar te maken. Let er op dat u wel onze bevestiging moet ontvangen om de opzegging geldig te maken. Ontvangt u deze niet, dan kunt u ons het beste even bellen.

Kan ik mijn factuur ook per post ontvangen?

Standaard sturen wij uw factuur per email. Dit scheelt niet alleen in de kosten maar is ook beter voor het millieu. Indien gewenst kunnen wij uw factuur ook per post sturen. De kosten hiervoor bedragen 2 euro per factuur.

Wat is de opzegtermijn voor mijn hosting/domein

De opzeg termijn is uiterlijk 1 maand voor de verloopdatum. Dus verloopt uw domein en/of hosting op 16 mei, dan dient u uiterlijk 16 april op te zeggen. Bent u net te laat met opzeggen maar de verloopdatum is nog niet aangebroken, neem dan contact met ons op om te zien of wij alsnog met de opzegging kunnen meewerken.

Welke betaal opties heb ik?

Wij bieden de volgende betaal opties:

  • Na het ontvangen van de factuur zelf het geld overmaken
  • Betalen per automatische incasso
  • Betalen met iDeal

Later zullen wij meerdere opties toevoegen